Ukoliko želite da prekinete rutinu i obogatite studentske dane, COLUMBUS vam omogućava da ljeto provedete u Americi kao učesnik Work and Travel programa. Redovnim studentima preporučujemo sezonske poslove u poznatim američkim kompanijama kao sto su Hard Rock Café, Hyatt, Mount Olympus, Princess, High Sierra Pools, ali i u mnogim drugim restoranima, hotelima i zabavnim parkovima.

            Na vama je da iz naše široke ponude izaberete lokaciju. Work and Travel program svim redovnim studentima pruža mogućnost da četiri mjeseca žive i rade u Americi, da usavrše engleski jezik, steknu radno iskustvo, upoznaju novu kulturu i studente iz cijelog svijeta. Work and Travel program znači priliku da zaradite novac i obiđete svjetske atrakcije kao što su Njujork, Vašington, San Francisko, Las Vegas, San Dijego, Majami i mnoge druge. Dođite u COLUMBUS na pripremu za razgovor sa vašim budućim poslodavcem. Donesite pravu odluku i provedite ljeto u Americi. Vratite se sa novim znanjem, iskustvom i samopouzdanjem.

Svi mi u COLUMBUS-u imamo iskustvo života i rada u Americi. Work and Travel program je vrlo popularan, jer ne remeti tok studija i omogućava studentima da po povratku uspješno koriste ono što su naučili na programu. Work and Travel je program kulturne razmjene.

Osnivač programa je američka vlada, a sprovodi ga COLUMBUS uz odobrenje Američke ambasade u BIH i u saradnji sa renomiranim američkim sponzorom INTRAX WORK TRAVEL www.intraxinc.com.

  • Majke Jugovića 1
  • Studentski dom Nikola Tesla Paviljon br. I
  • +387 65 823 007
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.nfoThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  •  www.columbus.ba

WORK AND TRAVEL

Top