Avionske karte

Specijalno kreirane tarife za studente na programu Work and Travel USA. Prva promjena povratnog termina karte je besplatna. Studentima kojima se odbije viza vrši se kompletna refundacija novca.


                 Specijalno kreirane tarife za studente na programu Work and Travel USA. Prva promjena povratnog termina karte je besplatna. Povoljne cijene i mogucnost kupovine dodatnog kofera. Vremensko trajanje karte je šest mjeseci. Studentima kojima se odbije viza vrsi se kompletna refundacija novca. Specijalne cijene avio karata kreirane za studente na programu Work and Travel USA, prva promjena termina povratnog leta je besplatna, kompletan iznos uplaćenog novca se vraca u slucaju odbijanja od vize, zahtjevi za rezervacije i promjene avio karata se obradjuju u roku od 24 casa. Kvalitetna i brza usluga. Obezbijedite vasu avio kartu na vrijeme po najpovoljnijoj Work and Travel tarifi i ne cekajte mjesec maj da je kupujete. Uradite to u februaru i rezervisite vase mjesto u avionu po znatno povoljnijoj cijeni.

      


Iza nas stoji najeminentnija američka sponzorska organizacija INTRAX iz San Francisca a to je itekako bitno!

  • Majke Jugovića 1
  • Studentski dom Nikola Tesla Paviljon br. I
  • +387 65 823 007
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.nfoThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  •  www.columbus.ba

WORK AND TRAVEL

Top